Monday, 6 February 2012

Adik Angkatku.

ni ad sedikit kisah pasal adik angkat aku.. name penuh die aku lupe la tapi aku panggil die "adik sasha". wah! budak ni memang bes gile. aku kenal adik aku ni melalui "FACEBOOK".  Mule2 tu borak2 biase je.. last last.., eh! jadi adik aku pulak..

ni la bende alah tu...

nak tau tak muke dia macam mane..? die santek la jugak.  tunngu. aku upload kat sini ae.. klau korang kate tak santek., aku tak mau kawan korang.. ( gurau je lebeh ni ).. ;)

ni la die si "SASHA"... adik angkat aku dari perak.. (aku rase la)..


okaii la.. ni serba-sedikit cerite ak dari laman muke buku ( FACEBOOK)... hahah xD.. aku ni budak baru kat sini. so., mane-mane yang "terlebih" maju dengan bende alah ni, tolong la ajarkan.. ;))

No comments: