Tuesday, 7 February 2012

Korean Movie

name citer ni (pure pumpkin flower)
gare-gare drama ni la buat aku hilang mood.. aisshh.. ade ke patut, aku baru je balek dri skolah. mesti la pegi lunch dlu kan. habes lunch time aku nk layan citer ape yang ade kat CHANNEL tu.. yang akak aku sorang tu, nak tengok drama korea yang aku kaba tu la. aku melawan la. aku nk tengok citer aku dulu, EH! tak mengalah tu. nak jugak. berebut la aku "remote" dengan die. bertendang, berterajang sane-sini.. TAPI.., die tak dapat pun .. aku lebih " GAH ".. hahaha xD. part ni aku okey lagi. masuk pulak BABAH aku.. aishh.. die pun nak tengok drama ni jugak. ah! aku tak mengalah. aku nak jugak tengok citer aku..  make timbul la MOOD MARAH aku.. macam ni ha..

muke aku da macam cookies yang ad mustard marah tu ha.

bengang sangat..tapi takpe. aku mengalah la.. aku kan baek gitu.. ahhah xD..
okaii.. situ la dlu... utk hari ni.. :P


Monday, 6 February 2012

Adik Angkatku.

ni ad sedikit kisah pasal adik angkat aku.. name penuh die aku lupe la tapi aku panggil die "adik sasha". wah! budak ni memang bes gile. aku kenal adik aku ni melalui "FACEBOOK".  Mule2 tu borak2 biase je.. last last.., eh! jadi adik aku pulak..

ni la bende alah tu...

nak tau tak muke dia macam mane..? die santek la jugak.  tunngu. aku upload kat sini ae.. klau korang kate tak santek., aku tak mau kawan korang.. ( gurau je lebeh ni ).. ;)

ni la die si "SASHA"... adik angkat aku dari perak.. (aku rase la)..


okaii la.. ni serba-sedikit cerite ak dari laman muke buku ( FACEBOOK)... hahah xD.. aku ni budak baru kat sini. so., mane-mane yang "terlebih" maju dengan bende alah ni, tolong la ajarkan.. ;))

Sunday, 5 February 2012

BLOG BRU...

akhirnye aku da ada blog wey. wanna say thanx tu cik shasha ku.. 
(ni la cik shasha ku )

mekaseh bebanyak la sha. tapi ak nak kau sentiasa ada, sebab nak suruh ajar banyak bende lagi ni.. ;)

YAY!!!......
DA ADE BLOG SENDIRI!!!!! :D

it's officiall!!!





yay! da siapppp~